s5 logo2

javascript:;

MUHK2MUIS  -  Mats Uldal International School of TFT:

Solheimveien 62B, 1473 Lørenskog

Tlf : 

E-Mail:

 

 

                                                                                                         

 

MATS ULDAL døde brått og uventet søndag 4.desember 2016. Hans fantastiske innsats og arbeid for å spre kunnskapen om TFT og med det hjelpe titusenvis av mennesker i inn-og utland vil bli videreført.

Inntil videre kan spørsmål om utdanning innen TFT og andre spørsmål vedørende TFT rettes til:

Ole Holmaas, tlf. +47 411 03 000/mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

 Mats J Uldal , skolens grûnder

 

mats_SMats J Uldal er faglig ansvarlig for utdanningens innhold. Han er Europas mest erfarne TFT instruktør og var den som tok TFT til Norge i 1997. Han har utdannet de aller fleste av de TFT terapeutene som nå er utdannet i Norge, Sverige og Danmark.

Han har demonstrert metoden på TV, radio, i ukeblad og i mange avisartikler. Han har holdt over hundre foredrag om TFT og regnes som en av de som internasjonalt har bidratt mest til utviklingen av TFT de siste 10 år.

Han er Founding Director ved Global Institute of TFT, en non-profit organisasjon som hjelper traumeofre i inn-og utland og han  har i flere år sittet i det internasjonale styret i ATFT Trauma Reliefe Group.

Mats J Uldal har bakgrunn som spesialist innen idrettspsykologi og mental trening og han har arbeidet i næringslivet i mange år, med emnet topp-prestasjonstankegang.

Han har behandlet flere tusen mennesker i Europa med Tankefelt Terapi, bl.a medlemmer av Europas Kongehus.

 

-----------------------------------------------------------------------

 

Ole Erik Holmaas , instruktør  MUIS

 

Tankefeltterapeut (MNLH)

Leder Mats Uldal avd Hordaland & Sogn og Fjordane

Holmaas har lang erfaring fra administrasjon og ledelse fra næringslivet. Han er en av landets mest erfarne TFT-terapeuter og instruktører og har også undervist i TFT i Moldova, Kenya og Tanzania. Holmaas har også utdanning fra NLP og coaching.

Han er faglig medansvarlig for utviklingen i de landene MUIS er aktiv.

 

 

 

 

 

 

 

IBAN : NO7326704545702 (MUIS AS)