E-postUtskriftExport ICS

2-dagers innføringskurs i hypnoterapi - med Ronny Hansen

Arrangement

Tittel:
2-dagers innføringskurs i hypnoterapi - med Ronny Hansen
Tid/Dato:
07.12.18, 13:20 h - 08.12.18, 10:17 h
Hvor:
Vålerengahjemmet, Etterstadgt. 10, 0658 Oslo - OSLO
Kategori:
Kommende kurs og aktiveter
Created by:
Ole Erik Holmaas

Beskrivelse

For påmelding, KLIKK HER

 

HYPNOTERAPI - ET VERKTØY SOM KAN HJELPE TIL Å ENDRE DET UNDERBEVISSTE 

Samarbeid mellom det bevisste sinn (bl.a. fornuft og viljestyrke) og det ubevisste sinn (bl.a. følelser og gammel programmering) gir resultater. Når disse to sinnene er «i kontakt» vil tanker, følelser, ønsker og minner lettere kunne flyte fra det bevisste til det ubevisste, slik at vi kan få fordelaktige endringer til å skje. Tanker, følelser, ønsker og minner vil også lettere kunne flyte motsatt vei, fra det ubevisste til det bevisste, slik at vi lettere kan erindre ting som er relevant for vår sinnstilstand, eller finne måter å løse konflikter som har dukket opp. (mer info: http://www.medicor.no

MUIS tror at kunnskapen innen hypnoterapi kan være et veldig godt og nyttig supplement for dem som bruker TFT. Vi er veldig fornøyd med at vi har fått landets ledende instruktør, Ronny Hansen, til å gi oss et 2-dagers innføringskurs i disse spennende teknikkene.

 

Pris for kurset dager inkludert lunsj er bare kr. 2.900,- (deltar du på dette kurset og søndagens kurs "TFT og toppprestasjoner" med Mette Rosseland er prisen for alle dagene kun 3.500,-)

Send påmelding til MUIS ved Ole Holmaas på telefon 411 03 000 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Lokasjon

Location:
Vålerengahjemmet, Etterstadgt. 10, 0658 Oslo
By:
OSLO
Land:
Norway