State
Created 2008-10-22 11:04:57
Din rolle
Kategori Annet
Terapeut Anita Gael Line Thorstensen
Overskrift Øre og halsbetennelse med høy feber
Problembeskrivelse - forklaring kommer Fredag(!) før påske ble jeg oppringt av barnehagen. Min datter på tre år måtte hentes da hun hadde høy feber og var veldig slapp. Da jeg ankom barnehagen kunne jeg konstatere med ett blikk at vi måtte rett på legevakten. vi hadde planer om å dra til påskefjellet lørdag morgen og jeg viste at dersom hun trengte antibiotika kunne vi ikke dra før hun hadde vært tilsett av lege. Lege kunne fastslå dobbelsidig ørebetennelse og en sterk halsbetennelse. Hun måtte ha antibiotika.
Behandling beskrivelse Vel hjemme lå min lille datter og sov på sofaen mens vi ventet på å få medisinen i hus. Jeg ble bekymret da jeg kun så det hvite i øyene på henne og var redd for at hun var blitt enda syker og hadde mistet bevisstheten. Hun var glovarm.

i fortvilelsen startet jeg derfor med å gi den sovende lille jenta TFT. I og med at hun sov og at hun bare var tre år gjorde jeg bare det grunnleggende ("majoren"). Og det helt utrolige og forbausende skjedde. Hun våknet til etter ca. 10 minutter med denne behandlingen, og hun var helt våken, fri for feber og fremstod helt frisk! både meg og min mann som da var ankommet var helt sjokkerte. Vi var veldig i tvil om vi skulle påbegynne antibiotikakuren nå, med det at vi skulle på fjellet morgenen etter kombinert med påvist alvirlig infeksjon gjorde at vi valgte å gjøre det.

Resultat Datteren vår viste ingen tegn til sykdom etter denne behandlingen. Og jeg som mor er sikker på at neste gang hun blir syk skal jeg prøve TFT før vi drar til legevakten. Hun har forresten ikke vært syk siden den gang.
Medisinering
Ettervirkning